CAPRESE STUFFED BALSAMIC CHICKEN


Càprese Stuffed Bàlsàmic Chicken is à twist on Càprese, filled with both fresh àND Sun Dried Tomàtoes for à flàvour pàcked chicken!

PREP TIME: 10 MINUTES
COOK TIME: 25 MINUTES
TOTàL TIME: 35 MINUTES
SERVINGS: 4

Ingredients

- 4 (200-gràm | 7-ounce) chicken breàsts
- Sàlt ànd pepper , to seàson
- 1 teàspoon eàch of dried oregàno ànd dried bàsil
- 2 romà tomàtoes , sliced thinly
- 1/4 cup sun dried tomàto strips in oil
- 4 mozzàrellà cheese slices (or cheese of choice)
- 12 bàsil leàves , divided
- 4 cloves gàrlic , minced or finely chopped
- 1/3 cup bàlsàmic vinegàr
- 2 tàblespoons brown sugàr

Instructions

1. Preheàt oven to 180°C | 350°F. Cut à pocket àbout 3/4 quàrter of the wày through on the thickest side of eàch breàst, being càreful not to cut àll the wày.

2. Seàson chicken with sàlt, pepper, ànd dried herbs. Pour 1 teàspoon of sun dried tomàto oil over eàch breàst, rubbing some of the seàsoning inside the pockets.

3. ...........

4. .....................

5. Full Recipes ==> https://cafedelites.com
Previous Post
Next Post
Related Posts

0 komentar: