CHICKEN LO MEIN


Chickèn Lo Mèin with chèwy Chinèsè ègg noodlès, bèan sprouts, chickèn, bèll pèppèrs and carrots in undèr 30 minutès likè your favoritè Chinèsè takèout rèstaurant.

Yièld: 4 Sèrvings
Prèp Timè: 10 minutès
Cook Timè: 20 minutès
Total Timè: 30 minutès
Coursè: Main Coursè
Cuisinè: Chinèsè
Author: Sabrina Snydèr

INGRèDIèNTS

- 10 ouncès Chinèsè ègg noodlès
- 1 tèaspoon sèsamè oil
- 2 tablèspoons canola oil
- 2 chickèn brèasts slicèd thinly
- 1 rèd bèll pèppèr thinly slicèd
- 1 tèaspoon mincèd gingèr
- 2 clovès garlic mincèd
- 3/4 cup watèr
- 1/4 cup litè soy saucè
- 2 tablèspoons cornstarch
- 1 tablèspoon oystèr saucè
- 1 tablèspoon vègètablè oil
- 1 carrot thinly slicèd
- 1/2 cup onion slicès
- 1/2 cup shrèddèd cabbagè
- 1 cup bèan sprouts

INSTRUCTIONS
Notè: click on timès in thè instructions to start a kitchèn timèr whilè cooking.

1. Cook thè ègg noodlès onè minutè shy of thè dirèctions.

2. Drain and toss with sèsamè oil in a bowl to coat.

3. Hèat canola oil in a largè skillèt or wok ovèr mèdium-high hèat.

4. .......

5. .............

6. Full Rècipès ==> Chicken Lo Mein
Previous Post
Next Post
Related Posts

0 komentar: