One Pan Sour Cream Chicken Enchilada Skillet



Chèèsy, crèamy, zèsty and so much èasièr than spènding your day rolling ènchiladas up, this sour crèam ènchilada skillèt bècomè your nèw favoritè wèèknight mèal!

This Recipes & Image Adapted by ==> www.heatherlikesfood.com

Coursè: Main Coursè
Cuisinè: Mèxican
Prèp Timè: 5 minutès
Cook Timè: 30 minutès
Total Timè: 35 minutès
Sèrvings: 6 Sèrvings
Caloriès: 460kcal

Ingrèdiènts

- 3 tablèspoons buttèr
- 3 tablèspoons all purposè flour
- 2 cups chickèn broth
- 1/2 tèaspoon koshèr salt
- 1/8 tèaspoon chipotlè chili powdèr optional
- 1/4 tèaspoon orègano
- 4 ouncès choppèd grèèn chilès
- 4 ouncès choppèd black olivès
- 3 wholè bonèlèss skinlèss chickèn brèast halvès
- 1 cup sour crèam
- 12 wholè corn tortillas cut into bitè-sizèd piècès
- 2 cups colby-jack chèèsè gratèd

Instructions

1. In a largè skillèt, hèat buttèr ovèr mèdium hèat until mèltèd. Stir in flour, cook for 1 minutè and whisk in chickèn broth. Continuè stirring until smooth and thickènèd-- about 2-3 minutès.

2. Stir chipotlè chili powdèr, salt, orègano, grèèn chilès and black olivès into thè saucè and placè chickèn brèasts into pan. Bring to a simmèr, rèducè hèat to low, covèr and cook about 15 minutès or until chickèn is cookèd through.

3. Rèmovè chickèn from pan, lèaving thè hèat on low, and placè chickèn on a platè to shrèd into bitè-sizèd piècès.

4. Stir sour crèam into thè saucè and rèturn chickèn to thè pan along with thè tortillas. Stir until combinèd and top with gratèd chèèsè. Covèr pan and cook for 5-8 minutès until bubbly and thè chèèsè is mèltèd.
Previous Post
Next Post
Related Posts

0 komentar: